Jeugd

Bij Haki leren al de jongens en meisjes op een speelse manier atletiek.
De volgende disciplines komen aan bod: sprint, horden en afstandlopen, hoog, ver, kogelstoten, hockeybal, discus en speerwerpen.
Elke woensdag is er training, tijdens de winter in de Sportschuur op het Fort 8 te Hoboken van 16.00 uur tot 17.30 uur en gedurende de lente- en zomermaanden op de piste van het Sorghvliedt park . Soms oefenen we ook op zaterdag! Elke maand krijgt een atleetje een heuse planning waar alles op staat wat er bij Haki te beleven valt!
Het spreekt vanzelf dat wie A zegt ook B moet zeggen, oefenen wil dus zeggen ook af en toe deelnemen aan wedstrijden! Tijdens de wintermaanden richten we in de sportschuur onze “Superkracken” voor de jeugd in, talentjes uit gans Belgié en Nederland komen dan naar Hoboken afgezakt, deze wedstrijden zijn speciaal voor de jeugd en heel erg plezant om mee te doen.
We doen elk jaar ook mee aan één wedstrijd in de toffe sporthal van Gent. Hieraan deelnemen is leuk en zo ziet men welke vorderingen er gemaakt worden.
Jongens en meisjes oefenen samen, men kan reeds komen meedoen vanaf 4 jaar met onze BEWEGINGSSCHOOL. De BWS oefent elke woensdag van 16u.00. tot 17u30. Lidgeld voor de BEWEGINGSSCHOOL = 100.00€ en zij krijgen van ons een HAKI-t-shirt.
Op het ogenblik dat ze zes jaar worden krijgen onze atleetjes de kans om aan te sluiten bij de VLAAMSE ATLETIEKLIGA.
Vanaf ze pupil worden dus als ze 9-10 jaar worden komt er 1 training per week bij op vrijdagavond van 18u00 tot 19u30 en uiteraard komt er dan meer inzet en techniek bij kijken. Loopshirt en broekje zijn wel verplicht bij deelname aan wedstrijden. Voor meer info kan je steeds terecht bij onze werkgroep jeugd bel 0489/189419 of stuur een e-berichtje naar ons via het contactformulier. Tot binnenkort?