Atletiek + Maand van de sportclub

Elke woensdag van september kan wie tussen de 5 en de 12 jaar is komen meedoen op en rondom de piste in het park van Hoboken.

De oefeningen vangen aan om 16u00 en eindigen om 17u30 ,  wie nieuw is komt best een beetje vroeger. Zelf zijn we er reeds om 15u30. Op dat moment moet je wel een infofiche invullen (geen aansluiting). Na het invullen van deze fiche bezorgen wij u alle info nodig naar de aansluiting bij HAKI toe.  Mits je ons deze info nu reeds bezorgt via de website hoef je dat de eerste keer bij uw aanmelding dus niet meer te doen!

Eens oktober moet je dan beslissen of je blijft komen en voor uw eerste training  uw lidgeld betaald hebben.

Vanaf oktober gaan de trainingen trouwens door in de sportschuur op het Fort8 en nemen we geen nieuwe atleten meer aan.