Idris El Hamrouni Kampioen Van Vlaanderen Hinkstapspringen

Idris El Hamrouni Kampioen Van Vlaanderen Hinkstapspringen cadetten jongens

Vorige zondag greep in Gent het kampioenschap van Vlaanderen cadetten en  scholieren plaats.

Idris El Hamrouni verbaasde vriend en vijand en ook coach Annick om kampioen hinkstapspringen te worden. Kameraad Alessandro verbeterde ook zijn PR maar kwam 12 luttele centimeters tekort om mee op het podium te kunnen klauteren. Het hinkstapspringen was zondag trouwens on ze “core business” want ook Pieter Rombouts lukte  bij de scholieren een PR met 12m04 en werd mooi 7é.

Niet last maar first but not least liepen Idris en Alessandro ook nog de reeksen 60m horden mee en ook hier verbeterde Idris zijn BP en bracht dit op 10.12 dus bijna onder de 10 sec. dat kan dus alvast de volgende opdracht worden. De clubrecords komen nu wel in de geburen maar met de Boschmans familie in onze ranking is dat niet zo simpel om er eentje te pakken.

Het volgende kampioenschap komt er begin maart aan , we hebben dus nog even de tijd om stevig op deze nummers te oefenen!