Maand van de sportclub

Dag allemaal,

Wie graag aan atletiek wil doen kan dit gedurende de ganse maand september komen proberen.

We spreken hiervoor elke woensdag af op de piste in het Sorghvliedt -park en dit van 16u00 tot 17u30.

Hierna vinden jullie de onderscheidene leeftijdscategorieën:

Bewegingschool HAKI : voor jongens en meisjes geboren in 2015 of 2014

Kangoeroes: 2013-2012

Benjamins: 2011-2010

Pupillen: 2009-2008

Miniemen: 2007-2006

Wie komt meedoen geeft eerst een seintje via ons e-mail adres ar.impuls@telenet.be. Graag vernemen we de naam, voornaam en geboortedatum van onze atleten in spé. Zo weten we goed op voorhand in welke groep we ze kunnen indelen.

De kinderen kunnen bij aankomst onmiddellijk deelnemen aan de training. Sportieve kledij en degelijke loopschoenen zijn zeker gewenst (dus zeker geen witte turnpantoffels). Best is ook om wat te drinken en eventueel wat fruit of een koek mee te geven.

Eens aanwezig zullen we ook aan de begeleider(s) vragen om een Info-Fiche in te vullen. De kinderen mogen 3x gratis komen proberen. Vanaf de 4é training vragen we wel om bij Haki aan te sluiten.

Eens zover krijgt elk kind ook meer info kwestie aansluiting, lidgeld en uitrusting mee naar huis. Mits uw akkoord plaatsen we de vraag tot inschrijving ook in de desbetreffende e-groep. Zo blijven jullie dan van alles goed op de hoogte.

De laatste week van augustus organiseert Haki ook een sportweek op het Fort 8.Dit is voor de kids natuurlijk een ideale aanloop naar atletiek toe. Wie hierover meer wil te weten komen stuurt hier ook maar een berichtje over.

Ziezo dit was het zo’n beetje.

Dus tot september mss 😊

Sportieve groeten,

Leo D’Heu – sr. Coach vzw Haki-Impuls Team Hoboken