HAKI 40 jaar

Dag allemaal,

Officieel  begonnen we er hier in Hoboken mee op 1 april 1978… en laat dit nu bijna 40 jaar geleden zijn. Al waren we er eigenlijk al iets vroeger mee bezig we deden namelijk al een wedstrijdje AVVV mee in Wommelgem onder FANY-TEAM.  Maar als Sorghvliedt -Atletiek  waren we op 1 april meteen ook de eerste nieuwe club die aansloot bij de VAL.

Het past dan ook om er  even bij stil te blijven staan .. 40 jaar is voor sommigen al een gans mensenleven en voor zij die er van in het begin bij waren  een vat vol memorabele herinneringen. Bij deze vraag ik jullie om zeker aanwezig te tekenen op de volgende feestdagen 😊 voor elk van deze dagen ontvangt u nog wel een specifieke uitnodiging. Noteer dus alvast ik jullie agenda:

-Zaterdag 10 maart om 14u30  ontvangst op het districtshuis – na afloop biedt het district ons ter plaatse een receptie aan.

-Weekend Renesse – we feesten in Renesse van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart

-Zondag 1 april – doen we de “Ronde Van Vlaanderen” in de Oranjerie van het park. Die dag grijpt ook onze prijsuitreiking winter plaats en sluiten we ’s avonds de feestelijkheden af.

Dus zoals eerder verteld krijgen jullie over alles en nog wat, zeker nog betere info!

Groetjes,

Leo