Haktief 1

Dag allemaal,

Toegegeven het leest zon beetje als “vijgen of beter uitslagen na Pasen” maar het zomerseizoen laat ons dan ook van wedstrijd naar wedstrijd vliegen maar hoe dan ook hebben jullie nog wel wat verslagen van wedstrijden tegoed.

29 april – Beker Van Vlaanderen Pupillen + Miniemen meisjes te Burcht
Vermits bij de miniemen enkel Marieke onze club kwam verdedigen dienden onze meisjes pupillen daar in Burcht de uitslag te redden. Wat ze trouwens goed deden! In dit sterk deelnemersveld hielden onze pupillen meisjes er zowaar nog de clubs uit Brasschaat, de thuisploeg en zowaar Avka nog achter hun ???? samen met de 15 punten van Marieke behaalden we 67 punten goed voor een 10é plaats. Die dag telden we ook 5 BP’s Noemi liep haar horden nooit sneller -13.69- en sprong nooit verder -3m37- het was trouwens een Noemi dagje want ook haar hoogspringen was super met 1m20. Asrar had een EBP op de 60m 11.18 en ook Eline deed er op de 60m nog wat af en eindigde in 10.42, ook haar 1000m was beter 4.34.29.

30 April Beker van Vlaanderen Pupillen en Miniemen Jongens in Edegem.
Voor deze wedstrijd kwamen er gelukkig 2 miniemen opdagen en dat bezorgde ons natuurlijk een pak extra punten . Die dag sneuvelde er in Edegem 1 clubrecord. Alessandro liep het miniemenrecord over de 80m horden van Boris Rudic naar de vergeethoek in 15.14. Verder telden we die dag nog 5 BP’S Jens Weyns 31m10 hockey en 60m 9.87-Isa Tchatipki 300m 52.49 – Alessandro 80m in 11.05 + ver 4m33 -en Liam Luyten kogel 7m37 deden nooit beter. Onze boy’s scoorden zowaar 88;50 goed voor een 9éplaats. Onze pupillen hielden de ploeg uit Beveren nog achter zich en ons tweemansploegje bij de miniemen zowaar nog deze van Burcht en Beveren.

Meedoen is natuurlijk altijd leuk + het was nu zo’n beetje bij de deur. Maar naar volgend jaar toe zullen we ons toch serieus moeten versterken willen aan deze feestjes nog meedoen.

01 mei – Athletic Classic Meeting Herentals
De vroeger B-wedstrijden kregen vanaf dit seizoen een nieuwe naam mee .. in het Engels klinkt dat altijd sjieker natuurlijk. Hoe dan ook nam Janie daar mee aan de 100m – 12.58- en de 300m wat resulteerde in een NKR bij de scholieren en ACV de nieuwe recordtijd is nu 42.09.

01 mei Studentenkampioenschappen in Oordegem
Naar gewoonte gingen deze kampioenschappen weer door in het atletiek Mekka van Oordegem. Kirsten haar 39m04 bij het speerwerpen was goed voor een bronzen medaille terwijl ze vooraf nog een 100m liep in 13.92. Haki dus maar weer op het podium ????.

Ziezo, zo duikelden we de superdrukke maand mei in met als klapper de Beker Van Vlaanderen Cadetten en Scholieren jongens in Lanaken goed voor zo maar eventjes 6 NKR’S en 7 BP’S …maar daarover meer in een volgende brief!