Haktief november

Dag allemaal,

Bij deze een klein verslagje over de sportieve kant van onze Haki -zaak 

CROSS BONHEIDEN -ZONDAG 30 OKTOBER

Tim Kozak en Noemi Gonzalez hielden daar onze eer hoog …ik deed ook mijn best aan het jeneverkraam (al was het veel te warm daarvoor) en Kirsten als coach huppelde mee door veld en bos om onze twee crossers zo goed mogelijk klaar te stomen voor het zware werk. Tim deed het goed voor zijn eersteling, hij eindigde 27é en hield er zowaar nog 13 achter zich  mits hij 30sec rapper had kunnen lopen had hij zowaar nog kunnen winnen ook, dit om maar te vertellen dat er niet echt een groot verschil was bij de pupillen jongens. Noemi (die nogal jaloers aangelegd is) werd dan ook maar 27é ..zij hield er 14 achter zich dus kunnen we het zo stellen dat Noemi de leiding in de crossklassering naar zich toe trekt . Hoe dan ook was het daar in Bonheiden een leuke bedoening, misschien dat we er in Mechelen al een paar meer mogen verwelkomen.

ZONDAG 06 NOVEMBER – SPORTSCHUUR HOBOKEN -SUPERKRACK 1

Onze coaches stoomden onze oude en nieuwe atleetjes goed klaar om aan deze eersteling van het nieuwe seizoen deel te nemen. We verwachten deze dag zo’n 150 deelnemers maar het werden er 222 ..tja ..onze nieuwe medewerkers kregen er meteen een serieuze karwei bij. Zo weten we nog niet echt of de moeder van Tim ( Carine) nog tegen mij wil spreken . Maar goed onze Hakkers deden het voortreffelijk. We scoorden nog niet zo onmiddellijk nieuwe clubrecords maar we tekenden wel 26 BP’S op (Beste Prestaties) wat niet echt evident is gezien sommigen een overstap maakten naar een hogere categorie. Verder spreekt het vanzelf dat onze nieuwkomers nog geen BP kunnen hebben gezien zij nog nooit eerder meededen ktief .

Een pluim dus voor de BP’S:

Laura Hagenaers 60m+kogel /Mare Marckx 60m+kogel /Messalina 60m / Asrar 60m+ver/Marlies 60m+ver/Liam 60m+ver/Jens 60m / Daniel 60m/Alessandro 60m + hoog+kogel /Lennert 60m+ver+kogel /Julian 60m+ver /Kamiel 60m/Pieter 60m+kogel / Noemi ver + Eline ver deden dus nooit beter.

Leuk was toch ook wel de reekswinst van Mare over de 60m en zowaar een mooie tweede plaats bij het kogelstoeten (nieuw talent ontdekt  ) maar ook Jens-Alessandro en Lennert lieten de tegenstand in hun reeks achter zich. Pieter won dan nog het verspringen bij de cadetten.

Bij de nieuwkomers deed Luna het alvast zeer goed en ook het verspringen van Liam mocht gezien worden.

Hoe dan ook is flink verder trainen nu de boodschap + wie dacht dat Haki op sterven na dood was zal er na zondag best even anders over gaan denken.
Yes 
Nu op naar de cross in Mechelen (brief volgt) of en naar onze Superkrack 2 op zondag 20 november!